UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В уряді назвали найуразливіші через "вугільну блокаду" області: Запорізька - серед них

Області, яким варто готуватися до найгіршого, визначили на засіданні Антикризового енергетичного штабу, що відбувся 13 лютого

В уряді назвали найуразливіші через "вуг…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-службу віце-прем'єр-міністра України.

Регіони України, що можуть постраждати у зв'язку з припиненням постачання антрацитової групи вугілля з тимчасово неконтрольованої території України, визначили на засіданні Антикризового енергетичного штабу під головуванням віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка. Це - Харківська, Дніпропетровська, Київська, Чернігівська, Запорізька, Сумська та Черкаська.

Їм доручено провести штаби з надзвичайних і техногенних ситуацій. "Штаби цих областей мають проаналізувати кризові ситуації, які можуть бути пов'язані з обмеженням енергопостачання. В першу чергу, щодо забезпечення населення енергопостачанням та теплом. Також розглянути роботу промислових підприємств, які працюють в безупинному режимі з точки зору добових графіків пікових навантажень", - зазначив Геннадій Зубко.

Нагадаємо, на черговому засіданні Уряду готуються розглянути рішення щодо введення надзвичайного стану в енергетиці. Кризова ситуація в енергетиці виникла у зв'язку з припиненням постачання антрацитової групи вугілля з тимчасово неконтрольованої території України.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme