В одеській Аркадії невідомі підпалили схил та кидалися на журналіста

Невідомий, що живе поруч, зайнявся "прибиранням" схилів, які були "сильно засмічені"

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "048", невідомий підпалив суху траву на схилі над одеським громадським пляжем в Аркадії. Коли його дії почав знімати кореспондент, він почав погрожувати.

Сьогодні, 14 лютого, вдень над сумно відомими схилами, на місці яких прокладають дорогу до довгобуду ЖК "Морська сифмонія", диміла трава, яка палала. Це привернуло увагу кореспондента, він перевірив, що відбувається.

Біля руїн Аркадійської ротонди на ділянці землі біля пішохідного тротуару горіла суха трава. Їдкий дим піднімався над схилом і спрямовувався до житлових кварталів вище.

Двоє невідомих чоловіків стояли поруч, один з них почав вимагати припинити зйомку і попрямував у бік кореспондента. Далі між ними відбулася неприємна розмова.

Все зводилося до того, що чоловік живе поруч і зайнявся "прибиранням" схил, нібито сильно засмічений. Тому його чоловікові треба було випалити дочерна. Він категорично відмовлявся приймати факт зйомки і вимагав видаляти фото- та відео-матеріали з носіїв інформації.

Зі слів кореспондента, чоловік почав погрожувати поламати техніку. Показував паспорт громадянина України. Пропонував гроші. Говорив про військову службу. Заговорив про власну дочку і взагалі поводився неадекватно. Пройшовши до пункту поліції біля розворотного кільця в Аркадії, чоловік відмовився здаватися співробітникам поліції та пішов.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme