У Рівному змагатимуться у плаванні немовлята

Запрошують учасників від трьох місяців

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Новини по-рівненськи, 15 лютого у Рівному відбудуться змагання немовлят під водою під назвою "Діти води - 2017".

Унікальний захід проводять у Рівному вже вдруге. Запрошують малюків від 3 місяців до 1, 5 років.

"Дата змагань обрана не випадково. Саме цим ми вкотре хочемо ламати стереотипи і довести, що дітки, які займаються плаванням загартовані та більш витривалі. Наші учні багато чого навчились за цей рік, тому змагання будуть по-справжньому приголомшливими, таких нирків ви точно ніде не бачили. Тому, що так довго плавати під водою можуть лише немовці, такий азарт і жагу до перемоги можна побачити лише в моїх матусь. І найголовніше, ці змагання створенні для того щоб довести – неможливого не буває, ми хочемо показати свої особисті рекорди і любов малюків до води. Тож, зважаючи на значний успіх та інтерес всієї країни до минулорічного заходу, цього року ми замахнулись на значно більші досягнення. Крім того, ми очікуємо учасників з з різних куточків нашої країни", - розповіла організатор Юлія Собуцька.

Номінації змагань: "Найдовше під водою", "На дистанцію", "Улюбленець публіки", "Дует батьків з малюком", "Самостійне плавання".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Рівне

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme