UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому перед судом постав затриманий за п'яне водіння прикордонник

Чоловік сплатив штраф, але подав апеляцію через "незаконні" дії патрульних щодо нього

У Хмельницькому перед судом постав затри…

У Хмельницькому відбувається суд над прикордонником, якого у жовтні минулого року "заскочили" нетверезим за кермом авто, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Всім.

Відомо, що порушник сплатив штраф у сумі 10 200 грн, але подав апеляцію, оскільки побачив у діях поліцейських порушення.

Патрульні зупинили автомобіль "Honda Accord" близько другої ночі 25 жовтня минулого року на вулиці Пілотській. Під час перевірки документів у водія не виявилося страхового полісу. Також у водія патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження перевірки на "драгері" водій відмовився. Захотів зробити це в медзакладі, але й у наркодиспансері не зробив цього. після цього патрульні його затримали і доправили до Хмельницького відділу поліції. уже по прибуттю у відділок, прикордонник виявив бажання повернутися в медзаклад для проходження експертизи, проте, за словами патрульних, дорогоцінний час був утрачений. Рішенням суду порушника позбавили водійських прав і зобов'язали сплатити штраф. Чоловік не погодився і подав апеляцію.

Тож сьогодні апеляційний суд заслухав патрульного, який свого часу зупинив прикордонника, а також хотів поспілкуватися із лікарем, що чергував тоді в диспансері. Втім, медик до суду не прийшов.

Наступне слухання у справі буде за кілька місяців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme