У Гужви розповіли, чому вирізали Тимошенко з Онищенка

Заступник головного редактора проросійське видання "СТРАНА.UA" Світлана Крюкова прокоментувала видалення фрагмента про Юлію Тимошенко із "плівок" біглого нардепа Олександра Онищенка

Про інцидент вона розповіла в інтерв'ю виданню "Детектор медіа", передає Depo.ua.

Журналістка стверджує, що зниклий з розшифровки фрагмент - маркетинговий хід видання.

"Так, дійсно ми прибрали шматок про Тимошенко. При цьому хочу підкреслити, що в аудіозапису цей фрагмент збережений. Тобто, у нас не було завдання приховати від громадськості цю інформацію. Ми переслідували іншу мету. Це був маркетинговий хід, який показав надзвичайну ефективність. Ми вирізали фрагмент про зятя Тимошенко, потім самі заскринили початковий текст і "закинули" через друзів під пост одному з порохоботів", - заявила Крюкова..

"Буквально протягом години це підхопили десятки блогерів і груп у соціальних мережах. І тема органічно "зайшла" в нову аудиторію. Ті, хто навіть не підозрював про існування нових плівок, дізналися про це. Почався ефект вірусної реклами. Все більше і більше людей почали "клікати" на текст, слухати запис цілком. Почала зростати відвідуваність сайту", - розповіла вона.

Нагадаємо, 9 лютого проросійське видання "СТРАНА.ua" виправило власну публікацію записів Олександра Онищенка, видаливши звідти фрагмент розмови, в якому той заявляє про "грошові домовленості з Юлією Тимошенко".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme