UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трасу Тернопіль - Львів автодоровці ремонтуватимуть у першу чергу

У 2017 році ремонтні роботи на автошляху національного значення Н-02 визнали приорітетними

Трасу Тернопіль - Львів автодоровці ремо…

Ремонт траси Тернопіль - Львів у приоритеті тернопільських дорожників, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу автодору Тернопільщини.

У 2017 році ремонтні роботи на автошляху національного значення Н-02 Служба автомобільних доріг у Тернопільській області здійснюватиме в першу чергу.

У 2016 році вже було виділено кошти на ремонт траси Львів-Тернопіль. Тоді підрядна організація поремонтувала 8,8 кілометрів покриття.

Начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик говорить: "На жаль погодні умови не дали нам можливості закінчити заплановані 10 км. Ми зробили 8,8 км. На ділянку було витрачено 56 мільйонів гривень. Державне агентство автомобільних доріг України, як би не було прикро, кошти на капітальний ремонт не виділяє, лише на поточний і середній ремонт. Цей вид ремонту прирівнюється до капітального, адже йде повна заміна верхнього шару покриття".

Тернопільським дорожникам надходить чимало скарг від водіїв щодо дороги у селі Озерна. За словами Богдана Юлика, повноцінного ремонту на цій ділянці дороги ніколи не робилося. Дорога будувалася в 70-их роках.

Також вона не була розрахована на сучасне транспортне навантаження. "За 2014-2015 роки на утримання ділянки в Озерній виділялися близько 10-15 тисяч гривень. На жаль, там дорога повністю втратила свою несучу здатність. На жаль, щоб привести всю мережу доріг Тернопільщини (а це понад 4 тисячі кілометрів) в експлуатаційний стан нам потрібен майже 1 800 000 000 грн. Нам з цієї суми навіть 10% не виділяють", - коментує начальник автодору.

Все фінансування, яке має Тернопільавтодор вони намірені спрямувати передовсім на небезпечні ділянки.

"У 2017 році ми обрали в якості пріоритету ремонт Н-02", – зазначив Богдан Юлик.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme