UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Торговця "кайфом" на Тернопільщині посадили під домашній арешт

Чоловікові інкримінують продаж та зберігання небезпечного наркотика

Торговця "кайфом" на Тернопільщині посад…

Незаконне придбання, зберігання з метою продажу, а також збут психотропних речовин правоохоронці Тернопільщини інкримінують жителю Збаража, передає Depo.Хмельницький.

33-річному чоловікові уже повідомили про підозру у вчиненні злочину, відповідно до статті 307 частина 1 ККУ - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо, інформацію про ймовірного торговця психотропною речовиною правоохоронці отримали ще наприкінці грудня. Невідомий повідомив, що збаражчанин придбав амфетамін та зберігає його у згортках з фольги, очікуючи на покупця. Чоловік домовився про продаж наркотичної сировини з кількома клієнтами. Зустрічався з покупцями у Збаражі. Товар продав. Після вчинення злочину його затримали правоохоронці відповідно до статті 208 КПК.

Раніше у поле зору правоохоронців наркоторговець не потрапляв. Час від часу їздив на заробітки до Польщі. Суд обрав йому запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Триває слідство. Працівники підрозділу протидії наркозлочинності встановлюють канали надходження амфетаміну, а також перевіряють затриманого до вчинення інших схожих злочинів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme