UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Студенти та артилеристи в Тернополі зібралися на "Єднання нас заради перемоги"

Військово-патріотичний урок відбувся в стінах педуніверситету

Студенти та артилеристи в Тернополі зібр…

У Тернопільському державному педуніверситеті ім.В.Гнатюка за участю військовослужбовців артилерійської бригади відбувся військово-патріотичний урок "Єднання нас заради перемоги", повідомляє Depo.Хмельницький.

"Хотіли донести студентській молоді з перших вуст, як наші захисники боронять рідний край, про те яка ціна свободи України,а також познайомити поближче з буднями військової служби за контрактом, адже в одному місті поруч є частина де проходять службу їх товариші," - каже прес-офіцер Юрій Кульпа.

Студенти переглянули документальний фільм про тернопільських артилеристів, дивились показові виступи рукопашного бою та самозахисту від військових, а також побачили виставку картин учасників групи "Художники без майстерень" Миколи Мамчура та Оксани Дученчук, які також побували у містах Щастя, Попасна, Сватове та Кремінна.

Армійці вкотре довели, що служать у бригаді не лише військові люди, але й творчі особистості, які попри військову службу знаходять час щоб малювати, нотувати, а також переймати у товаришів здобутий досвід у мистецькій справі.

Цікавий відбувався діалог під час розмови про перебівання у АТО, військові будні й свята. Студенти запитували, цікавилась про те коли закінчиться АТО на Сході України і як сьогодні жителі Донбасу уявляють Україну.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme