Столичний суд засекретив вирок податківцю Головачу

Вирок колишньому першому заступнику голови Державної податкової служби Андрію Головачу перебуває в обмеженому доступі й не може бути оприлюднений

Про це заявила прес-секретар Оболонського районного суду Інна Свинаренко, повідомляє Depo.Київ з посиланням на Українськи Новини.

"Вирок винесено і внесено до Єдиного реєстру судових рішень, але доступ до нього обмежено", - сказала вона.

З її слів, вирок не може бути оприлюднено через інформацію, що міститься в ньому, з обмеженим доступом з метою безпеки учасників процесу.

Водночас, як повідомило джерело в правоохоронних органах, Головач визнав свою провину в інкримінованому злочині й погодився на співробітництво зі слідством, надав викривальні показання, відшкодував у бюджет 130 млн гривень і отримав умовний строк покарання.

Нагадаємо, у серпні військова прокуратура спільно зі Службою безпеки України затримала Головача за підозрою в незаконному відшкодуванні ПДВ на 3 млрд гривень. Разом з ним були затримані ще 4 чиновники податкових органів часів, коли службу очолював колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко.

12 вересня Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Голосіївського районного суду Києва про арешт Головача та призначення застави в сумі 200 млн гривень.

Головна військова прокуратура описала і заарештувала майно колишнього першого заступника голови Державної податкової служби Андрія Головача і членів його сім'ї на загальну суму близько 480 млн гривень.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme