Сім найгнучкіших дівчат соцмережі

Особливістю є те, що деякі з дівчат, які є власницями такої розтяжки, навіть не гімнастки

Приголомшливі шпагати, небезпечні прогині в спині, цікаві пози – усе це можуть робити "топові" дівчата в соціальній мережі Інстаграм, пише Depo.Закарпаття.


Ця американка, на ім'я Кучира, з'єднала, здавалося б, непоєднуване: танці і йогу.

гну

Вона рухається витончено і граціозно, поєднуючи і фітнес, і йогу, і танцювальні па. Кучира називає свій стиль yogance і дає майстер-класи в Штатах і Європі.

Ви здивуєтеся, але Анастасія Скухторова не займалася художньою гімнастикою в дитинстві: таких шикарного шпагату та м'якої, як у кішки, спини дівчина домоглася, старанно працюючи над собою.

гну1

У цьому їй допомогли уроки балету, а також постійні заняття на пілоні, які вимагали відмінного володіння власним тілом.

Оля Трифонова - 14-річна дівчинка, яка стала переможницею "Хвилини слави" на Першому каналі.

гну2

Вона прославилася завдяки своєму унікальному таланту в танці на пілоні. Дівчинка виступає на міжнародних змаганнях з пілонів спорту в категорії "Зірки" і залишає позаду себе більш досвідчених атлетів.

Обличчя наступної пані не бачив ніхто, зате її тіло передплатники встигли вивчити у всіх подробицях.

гну3

Оголена дівчина демонструє красу свого гнучкого тіла в різних асанах, але відкрити обличчя так і не готова. Що ж, в кожній жінці повинна бути загадка.

Еліна Шимановська - артистка цирку і молода мама дає приголомшливі майстер-класи з розтяжки, на яких кожен зможе відчути прогрес, не виходячи із залу.

гну4

Еліна м'яко садить на поперечні шпагати, розтягує поздовжні шпагати в "мінус", а ще вчить тримати баланс в стійках на руках.

Маріон Крамп - французька діва pole dance, тендітна, як балерина, і сильна, як атлет.

гну5

Маріон починала свою кар'єру з класичного балету і джаз-модерну. Вона є авторкою багатьох авторських шпагатів на пілоні, які неможливо повторити без дуже серйозної розтяжки.

Саманта Стар - татуйована зірка акробатики США живе в Нью-Йорку.

гну6

"Рух - головне в житті", - впевнена Саманта. Її тіло розтягнуто, немов у молодої тварини: кожен м'яз, кожна зв'язка виконують свою функцію безвідмовно. Саманта постійно експериментує зі стійками на руках і переходами, для яких потрібна відмінна складка і поперечний шпагат.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme