UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Щонайменше двічі на день порушують правила дорожнього руху на Дунаєвеччині

З початку року поліцейські в районі зафіксували 116 порушень ПДР

Щонайменше двічі на день порушують прави…

З початку року на території Дунаєвецького району поліцейські зареєстрували 116 порушень ПДР, щодо яких склали протоколи про адміністративні правопорушення, повідомляє Depo.Хмельницький.

Найбільше із виявлених порушень - 56, це - перевищення водіями встановлених обмежень швидкості руху та 27 порушення правил експлуатації транспортних засобів, правил користування ременями безпеки або мотошоломами.

Попалися правоохоронцям 15 водіїв, що не мають права керування або таких, що були без відповідних документів; 11 випадків зафіксували керування автівкою особами, які перебувають у стані сп'яніння; ще один пішохід проявив непокору копам, порушуючи ПДР.

Крім того, на території району сталося 5 дорожньо-транспортних пригод, з них 2 аварії з травмованими та 3 - з матеріальним збитком. 11 автопригод - без травмованих.

"Важливо, коли людина розуміє, що безпека починається насамперед з нього, і дотримується правил дорожнього руху. Саме низька культура учасників дорожнього руху, неповага до правил і призводить до численних травм та трагедій. Тому для досягнення позитивного результату, насамперед, необхідно підвищити культуру і правосвідомість усіх учасників дорожнього руху, адже безпека дорожнього руху залежить від кожного," - каже інспектор сектору превенції Дунаєвецького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області Людмила Піскорська.

За її словами, забезпечення безпеки дорожнього руху на автошляхах району є одним із пріоритетів діяльності поліції. Саме тому поліцейськими постійно перевіряється стан дотримання громадянами Правил дорожнього руху, порушення яких часто приводить до скоєння дорожньо-транспортних пригод.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme