Романтичні квести та зізнання під вікнами: Як полтавці дивують коханих

Журналісти Depo.Полтава дізналися, якими подарунками та вчинками полтавці дивували своїх "других половинок"

Романтичні квести та зізнання під вікнам…

Бачити кохану людину щасливою – справжнє свято. Аби підняти їй людині настрій та ще більше завоювати прихильність, ми робимо романтичні вчинки, неочікувані подарунки та сюрпризи. Напередодні Дня закоханих журналісти Depo.Полтава провели опитування серед полтавців і дізналися, як вони дивували своїх коханих.

Як показали результати, дівчата цінують увагу та незвичайні сюрпризи, на думку більшості, саме маленькі романтичні дрібнички або дарунки, зроблені своїми руками – безпрограшний варіант.

На ювілей святкування відносин для полтавки Інни Горбань коханий власноруч приготував печиво-сердечки з передбаченнями. Кількість печива відповідала кількості проведених разом місяців. А подарунок, який найбільше запам'ятала Юлія Шемякіна – коробочка у вигляді серця, під якою захована купа солоденьких смаколиків.

Квіти – безперечний лідер серед подарунків, які отримували полтавки. Та навіть такий банальний, на перший погляд, сюрприз можна зробити найприємнішим у житті.

"Найбільше запам'яталися орхідеї, які мені кур'єр доставив у День народження о 6 годині ранку від коханого. Це при тому, що незадовго до свята коханий поїхав з мого міста(де був у відрядженні) і подарунок був неочікуваний", - розповіла полтавка Яна Боровська.

Дарували нашим дівчатам і білизну, хенд-мейд браслети та сніданки у ліжко. Ірина Михайленко на все життя запам'ятала романтичний вечір у чарівному місці, який організував для неї коханий.

Такі приємності ще більше надихали полтавок пофантазувати та підготувати для другої половинки сюрприз, що викликав би найщиріші та незабутні емоції.

Для коханого Аня Євстефеєва організувала святкову вечірку-сюрприз і подарувала їх спільний портрет.

Готували для кавалерів і загадкові сюрпризи – квести "знайди подарунок", писали любовні листи та навіть пісні.

Що ж стосується чоловічої частини опитуваних, то вони виявились неабиякими романтиками. Вони дарують дівчатам прикраси та пишуть послання під вікнами. Полтавець Микола Блажієвський постійно радує кохану неочікуваними приємностями з приводом та без.

"Одного разу я прийшов до неї на роботу в ресторан і заспівав пісню, граючи на піаніно. Також влаштовував прогулянки на коні, неочікувані приємності, на кшталт: великі букети з троянд, ромашок та інших квітів, купував різні дрібнички для дому", - ділиться хлопець.

А для Андрія Коновалова дівчина зняла відео-привітання, де її маленькі учні хором підтверджували, що вона дійсно його кохає. Закоханий хлопець, в свою чергу, засипав всю кімнату трояндами та запросив у місто улюблений гурт дівчини, який раніше жодного разу не приїжджав гастролювати у Полтаву.

Полтавці мають різні думки, вподобання та переваги стосовно того, яким має бути ідеальний подарунок. Та всі зійшлися на одному: від коханої людини будь-яка приємність – щастя. Головне, щоб це було від щирого серця та з любов'ю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme