UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рева вважає, що з блокувальниками необхідно вести діалог

Влада повинна вести діалог з учасниками блокади окупованого Донбасу, вважає міністр соціальної політики Андрій Рева

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, коментуючи блокаду поставок вугілля з окупованого Донбасу, передає Depo.Донбас з посиланням на "112 Україна".

"Я вважаю, що ми повинні вести діалог з цими людьми (з учасниками блокади, - ред.). Ми повинні роз'яснювати їм, що так робити не потрібно, шукати вихід шляхом діалогу. Бо, що б ми не хотіли, як би не хотіли, але ми всі живемо в одній країні, ми повинні чути один одного, ми повинні вести толерантний і правильний діалог. Якщо є якісь конкретні пропозиції - будь ласка, давайте їх обговорювати", - сказав міністр.

Рева також повідомив, якби в Україні не зробили запаси вугілля, сьогодні була б катастрофа.

Як повідомлялось раніше, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман виступив проти самовільної блокади Донбасу, яка загрожує зривом опалювального сезону.

Нагадаємо, в Україні вже третій тиждень триває блокада колій, якими поставляється вугілля з окупованих територій Донбасу. Прем'єр Гройсман заявив, що не бачить альтернативи постачанню вугілля з підприємств на окупованому Донбасі для того, щоб забезпечити теплопостачання.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme