Прогноз погоди: В Україні місцями сніг, температура до -4

У вівторок, 14 лютого, в Україні прогнозують хмарну погоду, місцями сніг, температура  до - 4 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Укргідрометцентр.

Вночі у північних областях, У Полтавській і Харківській обл., вдень, крім більшості західних областей, невеликий сніг. У східних, Полтавській і Дніпропетровській обл. очікується помірний сніг.

Температура вночі 6-11 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. На Закарпатті до 6 градусів тепла. У східних областях-1-4 градусів морозу.

У Львові без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10 градусів морозу, вдень близько нуля.

У Дніпрі 14 лютого вночі сухо, вдень сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, помірний. Температура вночі 8-10 градусів морозу, вдень 1-3 градуси морозу.

В Одесі завтра вночі опадів не буде, вдень падатиме невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, західний, поривчастий. Температура вночі 6-8 градусів морозу, вдень 0-2 градуси морозу.

У Харкові буде падати сніг, вночі невеликий. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер із Заходу, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 9-11 градусів морозу, вдень 2-4 градуси морозу.

У Карпатах 14 лютого без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-13 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

У Києві очікується невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8 градусів морозу, вдень від -1 до 1 градуса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme