UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Потоп на Хмельницькому шосе ліквідували, але рух досі заблокований

У кранах жителів кількох мікрорайонів сьогодні буде слабкий тиск води 

Потоп на Хмельницькому шосе ліквідували,…

Вінничанам доведеться перетерпіти перебої з водопостачанням і автомобільні затори, що утворилися внаслідок ранкової аварії водогону на Хмельницькому шосе. Наразі воду, якою залило усю проїжджу частину, відкачали, але рух автотранспорту досі обмежений, повідомляє кореспондент Depo.Вінниця.

Комунальники працюють над ліквідацією причини аварії, що сталась на Хмельницькому шосе в районі зупинки Лісопарк. Щоб дістатися місця прориву водогону, довелось відкопати яму завширшки у дві автомобільних смуги. Поки що вся дорога вширину зайнята ремонтною технікою.

Рух Хмельницьким шосе перекрито від проспекту Юності до вулиці 600-річчя. Патрульні направляють машини в об'їзд через вулиці Келецьку та Порика, через що там утворились кілометрові затори. Зі слів поліцейських, поки що вказівки відкривати рух не було і коли рух по шосе відновлять, невідомо.

Виїхати від зупинки Лісопарк наразі можна лише трамваєм. Після обстеження колій, маршрути відновили роботу.

Як розповів заступник міського голови Микола Форманюк, вода й надалі буде постачатися мешканцям, лікарням, садочкам і школам. Пошкоджений водогін забезпечує водою частину Вишеньки, Центру та мікрорайон "Поділля". Утім, обвідна труба, якою зараз постачається вода, є меншою за діаметром, тому сьогодні в домівках може бути слабкий тиск.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme