Порошенко запросив в Україну нового-старого президента Туркменістану

Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим привітав його з переобранням на відповідну посаду

Сторони обговорили активізацію політичного діалогу між країнами, зокрема організацію офіційного візиту туркменського лідера в Україну в цьому році, повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу українського лідера.

Крім того, президенти домовилися про проведення чергового засідання Спільної міжурядової українсько-туркменської комісії з економічного та культурно-гуманітарного співробітництва вже найближчим часом.

"Петро Порошенко та Гурбангули Бердимухамедов обговорили також питання залучення українських компаній до реалізації інфраструктурних проектів у Туркменістані. Сторони також наголосили на важливості відновлення прямого авіасполучення між Києвом і Ашгабатом", - додали в АП.

Нагадаємо, що президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов був переобраний на третій термін на виборах 12 лютого. За офіційними даними, за чинного лідера віддали голоси понад 97% виборців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme