Пологовий та дитсадок: У розвідці розповіли, звідки бойовики "ДНР" гатять по ЗСУ

В українській йрозвідці розповіли, звідки російські окупанти обстрілюють українські позиції та куди викликають "відповідь"

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що обстановка в районі проведення АТО характеризувалась здійсненням противником провокаційних обстрілів позицій сил АТО із застосуванням 122-мм артилерійських систем, 82-мм та 120-мм мінометів, танків і бойових машин піхоти. Також зазначається, що продовжується фортифікаційне удосконалення та маскування передових позицій і бойової техніки.

Крім того, у відомстві розповіли, що російськими окупаційними військами з метою маскування та приховування злочинної діяльності використовуються об'єкти цивільної інфраструктури.

"У Мокроєланчику (Амвросіївський район) на території дитячого садка розміщено сім 122-мм самохідних артилерійських установок. На території пологового будинку Південної Ломоватки розміщено підрозділ противника на бойових машинах піхоти. А територія колишнього заводу хімічних реактивів у Куйбишевському районі Донецька використовується для здійснення обстрілів позицій сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, в окупованому селищі Пікузи (Комінтернове) 12 лютого спостерігачі ОБСЄ побачили замаскований танк невстановленого типу. Однак, коли спостерігачі зафіксували танк, то почули стрілянину за 50–100 м від позиції СММ, неподалік місця, де стояв танк.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme