Playboy знову публікуватиме фото оголених моделей

Американський журнал Playboy оголосив про відновлення публікацій фотографій оголених моделей через рік після сенсаційної відмови від цієї практики

За словами креативного директора видання Купера Хефнера, торішнє рішення про відмову від таких знімків було помилкою, передає Depo.ua з посиланням на Російську службу BBC.

"Нагота ніколи не була проблемою... Сьогодні ми повертаємо наш стиль і знову стаємо тими, ким були раніше", - написав Хефнер в Twitter.

Багато користувачів соцмереж сприйняли рішення редакції з радістю, проте деякі зазначали, що воно було прийнято через падіння продажів журналу на тлі доступності безоплатної порнографії.

У березневому номері журналу також з'явиться стаття актриси Скарлетт Бірн, присвячена запущеної в США кампанії Free the Соски, активісти якої вимагають запровадження правил, що дозволяють жінкам показувати груди на публіці.

Тиражі Playboy в 1970-і роки досягали 5,6 млн примірників, однак у минулому році впали до 700 тисяч.

Нагадаємо, у 2016 році Playboy перестав публікувати фотографії повністю оголених жінок. Власники видання пояснили це рішення тим, що інтернет зробив еротику старомодною, тому журнали на цю тематику перестали приносити прибуток.

Журнал Playboy - один з найвідоміших у світі брендів. Перший номер видання вийшов 51-тисячним тиражем в грудні 1953 року. Зараз Playboy випускається різними мовами у всьому світі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme