UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Маршрутники запевняють, що в Кульбакіне вони їздять ввечері з 20-хвилинним інтервалом

Депутати наполягають на позаплановій перевірці перевізників, оскільки в мікрорайон після 20:00 можна дістатися хіба що на таксі

Маршрутники запевняють, що в Кульбакіне…

Жителям Кульбакіне не з чуток відмо, що ввечері дістатися в мікрорайон на маршрутці проблематично. За дорученням депутатів управління транспорту провело нараду з перевізниками. Останні запевняють, що транспорт рухається після 20:00 з інтервалом в 20-25 хвилин. Проте депутати акцентують, що однієї такої перевірки маршруток недостатньо, оскільки вони спеціально можуть вийти на маршрут у достатній кількості. Про це йшлося на "соціальній" депутатській комісії сьогодні, 14 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

За словами начальника відділу організації дорожнього руху управління транспорту, після перевірок встановили, що шість одиниць рухомого складу забезпечують рух в інтервалі 20-25 хвилин. Проте депутат Лариса Веселовська акцентувала, що, мабуть перевізників попередили про перевірку, оскільки маршрутки несподівано з'явилися. Насправді до Кульбакіне, особливо після 20 години, можна без проблем дістатися хіба що на таксі чи власному авто.

Веселовська зазначила, що питання з перевезеннями ніяк не вирішується, незважаючи на численні скарги жителів мікрорайону. Маршрутки 10, 29, 26 і 5 не ходять по графіку ввечері. Депутат Олег Грипас додав, що вже протягом другого скликання міськради ситуація не змінюється: віз і нині там.

Очільник комісії Сергій Мотуз також зачитав висновки заступника начальника управління транспорту Павла Котєльнікова за дорученям комісії. 8 лютого провелди нараду з очільниками перевізників - "ПіК" та "Авто Віола Плюс". Ті запевняють, що маршрутки 26 та 29 рухаються з інтервалом 20-25 хвилин після 20 години. Управління запевняє, що питання у них на особистому контролі, та вони проведуть позаплановані перевірки.

Депутати також наполягали на необхідності перевірок. Веселовська обіцяла провести "аудит" за допомогою місцевих жителів Кульбакіне.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme