UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Патрульні Хмельницького рятують дітей від смертельнонебезпечних ігор в соцмережах

Копи розповідають на зустрічах про правила безпеки в інтернеті

Патрульні Хмельницького рятують дітей ві…

Інспектори дали поради хмельницьким школярам, як зробити користування інтернетом безпечним, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облполіції.

Останнім часом у соціальних мережах набирають популярності небезпечні челенджі та групи на кшталт "Зникни на 24 години" або "Синій кит". Власне ці "забавки" вже призвели до кількох летальних випадків в Україні.

Щоб навчити дітей безпеці в інтернет-середовищі, хмельницькі патрульні спільно з психологами підготували для них спеціальний урок, під час якого розповіли про реальні небезпеки, які чатують на школярів у соціальних мережах, та дали поради, як їм запобігти.

"Інтернет є невід'ємною частиною нашого життя. Він полегшує роботу і навчання, але, разом з тим, приховує чимало небезпек, - розповідає інспектор управління патрульної поліції в Хмельницькому Анна Стрембіцька. - Тому діти повинні знати, як правильно поводитись і спілкуватись у соціальних мережах. Адже там легко потрапити під чужий вплив, стати жертвою шахраїв. Крім того, останнім часом досить поширеним є явище кібербулінгу, коли діти цькують одне одного. Усе це є серйозними проблемами і про це потрібно говорити."

Психологи зазначають, що часто діти тікають у віртуальний світ від проблем з батьками та однолітками, тому єдиний шлях для подолання подібних проблем - це налагодження з дитиною дружніх та довірливих стосунків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme