Одесити просять СБУ звернути увагу на екс-журналіста місцевого каналу, який прославляє бойовиків

Екс-співробітник телеканалу "АТВ" Григорій Кваснюк продовжує активно прославляти терористів "ДНР" і "ЛНР"

Одесити просять СБУ звернути увагу на ек…

Як передає Depo.Одеса, про в одному з випусків програми "Правда" Григорій Кваснюк прославляв бойовика "ДНР" на прізвисько Гіві, називаючи його "легендарним, безсмертним комбатом", а також назвав Україну "терористичною державою".

Відзначимо, що активіст ГО "Рада громадської безпеки" Марк Гордієнко пообіцяв написати на Кваснюка офіційне звернення до Служби безпеки України.

"Україна - це терористична держава, а Гіві святий комбат великомученик і інше, і інше. Не знаю скільки статей кримінального кодексу наговорив собі Кваснюк, але сьогодні напишемо офіційне звернення в СБУ, що б вони врятували Кваснюка, бо він знаходиться в сильній небезпеки", - заявив Гордієнко.

Довідка: Післяісля Революції гідності, Служба безпеки України звинувачувала Кваснюка в зазіханнях на територіальну цілісність України і конституційний лад, а одеська телеведуча Людмила Чекова навіть подавала в суд на Кваснюка і звинувачувала його в тому, що він ображав її в прямому ефірі і оголосив її контактні дані. Однак до суду Григорій Кваснюк не з'являвся. Також, Кваснюк в одному з випусків програми "Правда" оголосив телефон проукраїнського активіста Сергія Гуцалюка.

Крім того, в одеських мас-медіа неодноразово обговорювалося питання про недостатнє знання Кваснюком правил граматики і стилістики.

Також, Кваснюк є однопартійцем одіозного екс-нардепа Ігоря Маркова.

Нагадаємо, що в Одесі вимагають скасувати концерт російської співачки Христини Орбакайте, яка підтримує анексію Криму.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme