На Сумщині суд повернув державі два приміщення

До цього приміщення без законних підстав використовувалися як аптечні кіоски

На Сумщині суд повернув державі два прим…

За принципової позиції Конотопської місцевої прокуратури рішенням Господарського суду в комунальну власність повернуто два приміщення площею по 19,1 кв м, які перебувають на балансі Центральної районної лікарні, та з 2007 року використовувались ТОВ як аптечні кіоски, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу прокуратури Сумської області.

Конотопською місцевою прокуратурою встановлено, що орендар відмовився від пропозиції орендодавця укласти договір на запропонованих ним умовах з урахуванням вимог чинного законодавства. Оскільки сторони не дійшли згоди, то ТОВ мало б повернути приміщення лікарні, проте орендар продовжував використовувати їх без законних підстав. Ураховуючи вищевикладене, прокуратура в інтересах держави в особі Конотопської міської ради звернулась з позовом до ТОВ з вимогою повернути нежитлові приміщення в комунальну власність.

Як повідомив керівник Конотопської місцевої прокуратури Сергій Сегида, суд погодився з доводами прокуратури, позовна заява задоволена в повному обсязі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme