На Сумщині чиновника "спіймали за руку" під час отримання хабаря

Експерт "Сумського експертно-технічного центру Держпраці" вимагав гроші за оформлення документації на проведення лісорубних робіт


На Сумщині чиновника "спіймали за руку"…

Сумською місцевою прокуратурою спільно з управлінням захисту економіки в Сумській області департаменту захисту економіки національної поліції України у рамках кримінального провадження задокументовано факт вимагання експертом державного підприємства "Сумський експертно-технічний центр Держпраці" неправомірної вигоди від представника приватного підприємця за оформлення дозвільної документації на проведення лісорубних робіт, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу прокуратури сумської області.

Як повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Валерій Могильний, службовця викрито "на гарячому" безпосередньо після отримання ним 30 тис. грн.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Зазначимо, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme