На Салтівці з'явилися "панічні чутки" про патрульну поліцію

Харківський суд вказав, що патрульні поліцейські неправильно склали адмінпротокол на чоловіка, який розповсюджував чутки про них

На Салтівці з'явилися "панічні чутк…

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в постанові Київського райсуду Харкова від 8 лютого 2017 року.

Суд розглянув адміністративний матеріал стосовно 42-річного чоловіка, який 2 січня 2017 року о 21:00 на зупинці громадського транспорту по вулиці Леся Сердюка, 44 "поширював неправдиві чутки, які можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку". Чоловікові пред'являли скоєння адміністративного правопорушення за ст. 172-1 КУпАП (поширювання неправдивих чуток).

За відомостями поліції, порушник кричав про те, що співробітники патрульної поліції прибувають на виклики, що потім вивезти його на 15 цвинтар міста Харкова та вкрасти його мобільний телефон.

Цим, згідно адмінпротоколу, чоловік "порушив громадський порядок та спокій громадян".

Однак суд вказав, що патрульні у своєму протоколі не вказали свідків події, їхніх імен, місця проживання, у присутності яких чоловік відмовився від пояснень та підпису, як особи, яка притягається до адміністративної відповідальності.

Відтак, суд встановив, що протокол був складений із порушеннями та вирішив направити матеріали начальнику Управління патрульної поліції у Харкові для дооформлення.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme