UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині підсудний примудрився скоїти ще п'ять крадіжок

33-річний злодій крав майно у вітчима, сподіваючись, що він не буде суворо ставитися до його вчинків

На Миколаївщині підсудний примудрився ск…

Правоохоронці викрили крадія, який, беручи участь у судових засіданнях в якості обвинувачуваного, продовжував свій злочинний "промисел". Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

На початку року до поліції Першотравенська звернувся місцевий житель із заявою про викрадення його майна. Так, 56-річний потерпілий розповів правоохоронцям, що в період з кінця грудня 2016 року до початку лютого 2017 року, за попереднім місцем його проживання по вул.Трудової Слави у Першотравенську було викрадено залишене ним особисте майно – кисневий балон, шафа від електричного щита, труби, саморобний станок із циркулярною пилою, кришка каналізаційного люку. Збитків йому завдано на загальну суму майже 4200 гривень.

Оперуповноважені встановили, що злочин скоїв пасинок потерпілого - 33-річний місцевий мешканець, стосовно якого на момент вчинення ним крадіжок на розгляді в суді вже була справа про скоєння ним шести епізодів привласнення особистого майна громадян. На той час відносно зловмисника судом була обрана міра запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Зі слів крадія, він, не бажаючи працювати, знайшов собі більш "легкий" заробіток - красти майно з дворів. Коли ж правоохоронці викрили його злочинний "промисел", він, не бажаючи ставати на шлях виправлення, вирішив привласнити майно свого вітчима, сподіваючись на те, що родич не буде суворо ставитись до його вчинків. Викрадені речі злодій одразу ж продавав, а отримані гроші витрачав на особисті потреби.

Правоохоронці повернули заявнику частину викраденого в нього майна. Слідчі проводять досудове розслідування по кримінальному провадженнц, розпочатому за ознаками ч.2 ст.185 КК України "Крадіжка", санкція якої передбачає покарання від накладення штрафу до позбавлення волі на строк до п'яти років. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні ще п'яти епізодів крадіжок, в суді вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Очікується на вирок суду за скоєння попередніх злочинів.

Нагадаємо, що з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme