На Харківщині любитель наркотиків "обчистив" магазин

У Харківській області в крадія знайшли наркотичні речовини

На Харківщині любитель наркотиків "обчис…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ НП В Харківській області, до чергової частини Валківського відділу поліції звернувся 58-річний житель селища Старий Мерчик, який розповів що невідомі пошкодили вікно, вдерлися до його магазину та викрали продукти харчування та близько 10 тис. грн.

За відомостями поліції, правоохоронці з'ясували, що до злочину причетний 22-річний мешканець селища Старий Мерчик, який раніше неодноразово ставав фігурантом кримінальних справ.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного виявили частину викраденого майна. Окрім цього, вилучено згорток з сухою, подрібненою речовиною зеленого кольору, схожу на коноплю.

Як пояснив зловмисник, крадіжку він скоїв у зв'язку зі скрутним фінансовим становищем.

Слідчими відкриті кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.3 ст. 185 (крадіжка) та за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Максимальне покарання за цими статтями передбачає до 6 років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme