На Харківщині грабіжник вдарив жінку ножем у спину

У Харківській області серійний грабіжник скоїв розбійний напад на жінку

На Харківщині грабіжник вдарив жінку нож…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, наприкінці січня до чергової частини надійшла інформація з лікарні про 51-річну пацієнтку з ножовими пораненнями спини та грудної клітини.

За відомостями поліції, потерпіла розповіла правоохоронцям, що злодій підстерігав її ввечері біля будинку. Чоловік напав на жінку, вдарив кілька разів ножем та забіг за нею до оселі. Там він наніс нещасній ще один удар, зібрав усі цінні речі та покинув місце злочину.

Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника та його місцезнаходження. Ним виявився 37-річний раніше судимий уродженець Київської області, який ховався від правосуддя у Хмельницькій області. Останні півроку, після звільнення з місць позбавлення волі, чоловік проживав в селищі Золочів у своєї знайомої. За цей час зловмисник скоїв більше 20 крадіжок. Після озброєного нападу на жінку злодій подався до Хмельниччини.

Як з'ясувалося, перебуваючи на території Хмельницької області, чоловік в черговий раз заліз до чужої хати та був затриманий місцевими правоохоронцями. Також було встановлено місцезнаходження викрадених речей. В ході обшуку за місцем мешкання подруги зловмисника у пгт Золочів поліцейські вилучили велику кількість майна, здобутого злочинним шляхом: продукти харчування, ноутбук, плазмовий телевізор, бойлер, бензопили, водяний насос, інші побутові предмети та навіть дитячі іграшки.

Слідчим відділом відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкціями вказаних статей передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme