На Донеччині відкрили чотири провадження за фактами блокування залізниці

Поліція і прокуратура Донецької області за фактами блокування залізниці відкрили чотири кримінальних провадження

Про це повідомляє прес-служба поліції області, передає Depo.Донбас.

"За фактами блокування шляхів сполучення у Донецькій області відкрито 4 кримінальних провадження", - йдеться у повідомленні. Зокрема, 2 лютого слідчим відділом Бахмутського відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод) за фактом блокування невстановленими особами у камуфльованому одязі залізничного переїзду, що розташований повул. Корсуньского у Бахмуті.

7 лютого за фактом захоплення локомотиву ЧМЕЗ-1835 на залізничному переїзді, який розташований по вул. Корсунського у Бахмуті Артемівською місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 278 Кримінального кодексу України (захоплення залізничного рухомого складу), та того ж дня вказане кримінальне провадження передано за підслідністю до слідчого відділу Бахмутського відділу поліції для проведення подальшого досудового розслідування.

10 лютого слідчим відділенням Торецького відділення поліції Бахмутськоговідділу поліції ГУНП в Донецькій області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 279 КК України за фактом блокування транспортних комунікацій на залізничному переїзді станції "Кривий Торець" в смт. Щербинівка,Торецька Донецької області.

11 лютого слідчим відділенням Торецького відділення поліції внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 278 Кримінального кодексу України за фактом захоплення електровозу РЛ8-1401 з 47 вагонами на станції Кривий Торець усмт. Щербинівка, Торецька Донецької області.

"З метою повного, всебічного та неупередженого проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях створено слідчо – оперативну групу, до якої залучено працівників Торецького відділення поліції, Бахмутського відділу поліції та слідчого управління ГУНП в Донецькій області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 лютого учасники блокади Донбасу зааблокували основну магістраль Ясинувата-Костянтинівка. Блокада здійснюється на ділянці біля станції Фенольна.

Також заблокована станція під Бахмутом і колії на Луганщині.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme