UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Черкащині два молодика вбили свого товариша

Потерпілий володів інформацією про протиправну діяльність своїх товаришів, і аби той її не оприлюднив, зловмисники вирішили з'ясувати стосунки

На Черкащині два молодика вбили свого то…

До Уманського відділу поліції зателефонував лікар швидкої допомоги та повідомив, що поблизу місцевої лікарні виявлено невстановлену особу чоловіка без ознак життя, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Черкаській області.

На місце події виїхали працівники поліції та судово-медичний експерт. При огляді тіла потерпілого було виявлено ознаки насильницької смерті у вигляді черепно-мозкової травми, численних синців та забоїв на тулубі, а також сліди удушення.

Вжитими заходами особу потерпілого було встановлено. Ним виявився 20-річний житель міста Умань.

Сили правоохоронців були сконцентровані на встановлення кола осіб причетних до вбивства. Вже за декілька днів вжитими оперативно-розшуковими заходами зловмисників було встановлено.

У вбивстві уманчанина підозрюються 23-річний та 18-річний товариші потерпілого. Одного із підозрюваних було затримано за місцем проживання, інший переховувався в місті.

Як з'ясували правоохоронці, потерпілий володів інформацією про протиправну діяльність своїх товаришів. Аби той її не оприлюднив, зловмисники вирішили в такий спосіб з'ясувати стосунки.

Один із зловмисників просив потерпілого допомогти йому в гаражі, де разом з товаришем почали його бити. Били руками ногами та іншими предметами, після чого закрили потерпілого в підвалі, а самі продовжили вживати алкоголь.

На численні прохання потерпілого відпустити його, зловмисники не зреагували, а натомість почали душити молодого чоловіка. Усвідомлюючи, що потерпілий втрачає свідомість, вивезли тіло автомобілем до території міської лікарні, де залишили.

За вказаним фактом слідчим відділом Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження передбачене частиною другою статті 115 Кримінального кодексу України тобто умисне вбивство групою осіб. Зловмисникам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне молодикам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років або ж довічне ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme