UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські депутати просять Сєнкевича закупити "гібридний" пасажирський транспорт

Деякі трамваї ще радянських часів, в яких зараз мерзнуть пасажири, депутати порівняли з "труною на колесах"

Миколаївські депутати просять Сєнкевича…

Миколаївські депутати знов замислилися з приводу закупівлі великогабаритного транспорту для пасажирських перевезень. "Соціальна" депутатська комісія міськради звернулася з цього приводу до мера Олександра Сєнкевича. Про це йшлося на засіданні сьогодні, 14 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

На розгляд комісії винесли декілька питань з приводу організації пасажирських перевезень. Зокрема щодо скарг мешканців мікрорайону Кульбакіне, куди у вечірній час проблематично дібратися, а також пасажирів трамваїв та тролейбусів, які скаржаться на поганий обігрів громадського транспорту. Депутати згадали про те, що у місті ще багато радянських трамваїв та тролейбусів, де немає обігріву. Депутат Сергій Мотуз порівняв їх з "труною на колесах".

Спочатку члени комісії пропонували звернутися до мера з приводу закупівлі 10-15 доубусів виробництва Білорусі чи Львова, оскільки польскі - занадто дорогі. Проте в остаточному варіанті вирішили прописати закупівлію нового гібридного рухомого складу великої пасажиромісткості у 2017 році. Кількість не стали зазначати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme