UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Куди звертатися закарпатцям, щоб отримати соціальну допомогу

Упродовж 2016 року соціальними послугами скористалися понад 8 000 закарпатських сімей

Куди звертатися закарпатцям, щоб отримат…

На Закарпатті функціонує ціла система закладів соціального обслуговування, йдеться у сбжеті "Ужінформ", пише Depo.Закарпаття. Це Закарпатський обласний центр соціально-психологічної допомоги у місті Ужгород, обласний центр матері та дитини, гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Перечині. А також центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями в місті Мукачево.

"Соціальний гуртожиток в нас створений для того, щоб надавати соціальні послуги діткам-сиротам, діткам, позбавлених батьківського піклування та особам з їх числа. Що стосується соціального центру матері і дитини, який також є обласним і єдиним в Закарпатській області. Це заклад, який потрібний нам для того, щоб ми запобігали випадкам відмов від новонароджених дітей", - каже директор Закарпатського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Наталія Романюк.

Упродовж 2016 року соціальними послугами скористалися понад 8 000 сімей. Допомогу населення отримує за місцем проживання та за результатами проведення оцінки потреб таких родин.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme