Кончіта Вурст вирішила покінчити із собою

Австрійський співак Томас Нойвірт, відомий як Кончіта Вурст - переможниця "Євробачення-2014", хоче покінчити зі своїм альтер его

Кончіта Вурст вирішила покінчити із собо…

В інтерв'ю німецькій газеті Die Welt Нойвірт зізнався, що збирається розправитися з Кончітою і позбутися її раз і назавжди, передає Depo.ua.

"З цією жінкою, з якою переміг на "Євробаченні", я всього досяг. Від неї мені більше нічого не потрібно, - зізнався Том. - Я думаю над створенням нової персони, тому Кончіту я повинен вбити. Я в пошуках того заняття, в якому буду дійсно хорошим. Саме тому Том і збунтувався проти неї".

Нагадаємо, в 2011 році Том Нойвірт вперше представив публіці своє альтер его - бородату співачку Кончіту Вурст. За легендою, створеної артистом, вона народилася в Колумбії, в місті Боготі, але дитинство провела в Німеччині. Крім того, незабаром Вурст закохалася в австрійського танцюриста бурлеску Жака Патріака і вийшла за нього заміж. Після перемоги на Євробаченні Кончіту Вурст чекала карколомна кар'єра: бородата співачка знялася в нижній білизні в об'єктиві Карла Лагерфельда, брала участь в модних показах і була почесною гостею на благодійному вечері amfAR.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme