Керівництво НТСУ прокоментувало масове звільнення в організаторському складі "Євробачення-2017"

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко наголосив, що "жодні  кадрові зміни  не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу"

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ТСН.

За словами віце прем'єр-міністра України, підготовка до музичної першості здійснюється в плановому режимі.

"Для проведення пісенного конкурсу Уряд виділив 455 млн гривень з державного бюджету, а місто Київ – 200 млн гривень, ухвалено статут НСТУ, низку урядових постанов та інші необхідні рішення на всіх рівнях. Національна суспільна телерадіокомпанія України як мовник-організатор "Євробачення-2017" у тісній співпраці із Європейською мовною спілкою реалізовують спільний план дій щодо підготовки до пісенного конкурсу. Незважаючи на низку проблем, які були накопичені за попередній період, сьогодні знайдено ключові рішення, створено умови для ефективного виконання НСТУ усіх завдань в рамках підготовки до "Євробачення-2017"", - зазначається у заяві урядовця.

Читайте також: Європейські куратори "Євробачення-2017" розчаровані відкладенням продажу квитків

Головним повідомленням Кириленка є факт того, що "персональні рішення не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу "Євробачення-2017"".

Під час брифінгу керівництво НСТУ заявило, що діалог із Європейською мовною спілкою є активним, а підготовка – плановою.

"Ми повинні рухатися далі і кожного дня приймати рішення", - такою є позиція НСТУ, зазначив Павло Грицак.

Стосовно майбутньої команди, то заступник генерального директора ПАТ НСТУ Грицак зауважив, що наразі у "Євробачення" організатори є, але вакантні місця будуть заповнені.

Крім того, НСТУ визнало свою затримку стосовно підготовки до музичної першості.

"Харебін, Асман і Романова – лишаються працювати. При бажанні працювати на пісенному конкурсі, будь ласка, приходьте і працюйте", - зауважила керівник компанії.

Крім того, під час брифінгу із пресою Грицак заявив, що за необхідності, може написати заяву про своє звільнення, оскільки "не тримається за цю посаду".

Нагадаємо, Руслана прокоментувала звільнення 30 менеджерів, організаторів "Євробачення-2017".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme