UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Імпорт з країн Європи на Хмельниччину в січні сягнув 500 млн.грн

Бізнес Хмельниччини "облюбував" товари Швейцарії, Польщі, Німеччини, Люксембургу та Великобританії

Імпорт з країн Європи на Хмельниччину в…

Підприємці Хмельниччини активно імпортують різноманітні товари з Європи, передає Depo.Хмельницький. Так, за інформацією податківців, лише у січні 2017 року вартість закуплених товарів склала 500 мільйонів гривень.

"З початку року представники бізнес-спільноти Хмельницької області зі імпортними операціями ввезли з-за кордону продукції на 467 мільйонів гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року це вдвічі більше, адже тоді ця сума становила 290 мільйонів гривень", - кажуть у ДФС.

До п'ятірки основних торгівельних партнерів при імпорті товарів на терени краю увійшли Швейцарія, Польща, Німеччина, Люксембург та Великобританія.

Подоляни в основному купували промислові вироби, які забезпечуватимуть економічний розвиток Хмельниччини. Зокрема, це машини і механізми для збирання та обмолоту сільськогосподарських культур, полімери етилену в первинних формах, автомобілі легкові, трактори, частини та пристрої моторних транспортних засобів, металевий прокат, технологічні лінії для виробництва продукції агропромислового комплексу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme