Хто, до кого і чому: Сім стадій стосунків закоханих пар

Справжнє кохання ніколи не з'являється одразу, до нього потрібно подолати чимало перешкод

Хто, до кого і чому: Сім стадій стосункі…

Справжнє кохання – це не те, що нам показують у фільмах: виникає раптово, сильно і назавжди, руйнує гори, перемагає Саурона і рятує людство. Блогер Міла Левчук в Instagram поділилася своїм баченням зародження иа розвитку кохання, пише Depo.Закарпаття.

Отже, будь-яке ваше почуття з вашою другою половинкою проходить кілька стадій:

1. Закоханість (це як раз те, що спалахує раптово) або голод;

2. Насичення (ви разом, все добре, ви щасливі);

3. Пересичення (якось вже й нічого страшного, що не побачимося, хочеться побути на самоті);

4. Відраза (криза 3-5-7 років, у всіх по-різному) – коли починаються сварки на рівному місці без кінця. Багато пар на цьому етапі вирішують, що не зійшлися характерами і розлучаються. А насправді це іспит, без якого доступ до кохання закритий!

5. Терпіння і служіння. Будь-які причини, які допомагають подолати огиду і допомагають співіснувати, ініціюють цей етап.

6. Нарешті кохання! Це той момент, коли ви розумієте, що ця людина не для вас і ви не для нього, ви один для одного. Ви прийняли всі його "тріщинки" і навчилися з ними дбайливо поводитися, ви не намагаєтеся його змінити, ви поважаєте і любите його за те, що він для вас зробив і за все хороше, що в ньому є. Кохання – це не гормон і пристрасть, це рішення: я обрав чи обрала цю людину, тому що він чи вона прекраснапрекрасний;

7. Духовна дружба. Це те, що в кіно показують про дідусів і бабусь, які все життя прожили разом і зізнаються, що найкращою подією їхнього життя була їхня зустріч.

Кожна пара проходить ці стадії, але не всі доходять до кінця. Хтось здається на одному з перших п'яти пунктів. Хтось застряє на 4 або 5, так і не прийнявши рішення кохати. Хтось добирається до сьомого. Важливо пам'ятати одне: справжнє кохання ніколи не з'являється одразу, до нього потрібно подолати чимало перешкод.

Казки на кшталт "Зустрів справжнє кохання і пішов від дружини" – це неправда. Йшов він до першої стадії від четвертої або п'ятої. Сім'ї, де є кохання або духовна дружба, не розпадаються через коханок і фінансових криз.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme