Харківські комунальники віддадуть мільйони оточенню Добкіна

КП "Салтівське трамвайне депо" 10 лютого уклало угоду з ПП "НП-Трейдінг" щодо постачання кузовів для трамваїв вартістю 3,62 млн грн

Харківські комунальники віддадуть мільйо…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у "Харківському антикорупційному центрі", комунальне підприємство вирішило закупити сім ходових візків трамвайного вагону. Вартість одного візка складає 517,4 тис. грн.

1 серпня 2016 року це КП у ПП "НП-Трейдінг" придбало візки по 400 тис. грн за штуку, тобто більш ніж на 20% дешевше, ніж зараз.

Тендер на закупівлю цих візків вже проводився у грудні, але комунальники відмовилися від придбання через брак фінансування. Тоді переможцем також було ТОВ "НП-Трейдінг".

Єдиним конкурентом переможця під час аукціону було ТОВ "Технології електротранспорту", яке регулярно отримує від харківських КП замовлення. Більше того, КП "Салтівське депо" є субпідрядником їх, а у ПП "НП-Трейдінг" вони купують обладнання.

ПП "НП-Трейдінг" є фігурантом кримінальних проваджень, належить Дмитру Осокіну та ТОВ "Ореола" КУА.

Осокін є також засновником ТОВ "Спортивний клуб мисливців та рибалок", яке володіє понад 10 га мисливських угідь у Зміївському районі. Його партнерами там є помічник нардепа Михайла Добкіна Роман Копилов, брат екс-голови Апеляційного суду Харківської області Дмитро Кухар, Тетяна Ганжа.

Зараз засновниками КУА "Ореола" є Олександра Рудь та Олексій Коваленко.

Ця компанія володіє часткою у ТОВ "Фірма "Діана", яка володіє Сумським ринком. У цьому бізнесі їх бізнес-партнером був син мера Харкова – Даніїл Прівалов.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme