Гройсман звітує за 2016 рік (ТРАНСЛЯЦІЯ)

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман представляє звіт про результати діяльності  свого уряду за 2016 рік

Гройсман звітує за 2016 рік (ТРАНСЛЯЦІЯ)…

Також на засіданні розглядаються законопроекти щодо технічного регулювання у сфері спеціальних технічних засобів, охорони теплових мереж, удосконалення законодавства з питань поводження з радіоактивними відходами, дошкільної освіти, повідомляє Depo.ua.

Крім того, обговорюється проект указу президента України Петра Порошенка про призначення стипендій для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів.

На порядку денному також низка постанов Кабміну. Зокрема, щодо механізму відшкодування вартості витрат на утримання засуджених в установах виконання покарань, порядку сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій.

Розглядаютьяс й деякі питання реалізації договору між урядом України та урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги.

Також урядовці обговорюють питання затвердження переліку земельних ділянок, на яких планується спільне будівництво житла для осіб рядового і начальницького складу Державної служби з надзвичайних ситуацій, членів їх сімей; передачі нерухомого майна у м. Миколаєві до сфери управління Миколаївської обласної державної адміністрації; передачі цілісного майнового комплексу державного підприємства "Сумський державний науково-дослідний інститут мінеральних добрив і пігментівˮ до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Розглядається також питання щодо запровадження середньострокового бюджетного планування.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme