UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дружина полоненого: Мій чоловік проти, щоб його міняли на закон про амністію для бойовиків

Танкіст Богдан Пантюшенко, який 2 роки в заручниках у бойовиків на Донбасі, знає та вірить, що Україна за нього бореться

Як повідломляє Depo.Донбас, про це розповіла дружина полоненого Вікторія Пантюшенко в ефірі радіо "Донбасс.Реаліі".

"Він патріот і знав, куди і навіщо він іде. Коли він дзвонив, то говорив, що "Мінськ" не працює, але він проти того, щоб міняти їх (людей, що знаходяться в заручниках угруповання "ДНР" - ред.) на закон про амністію", - каже дружина полоненого.

"Зі свого боку я можу сказати, що потрібно використовувати всі шанси для того, щоб звільнити людей. Тому-що дуже багато часу і дуже багато людей чекають свого звільнення. Тільки там, де мій чоловік, не менше 10 осіб, які в заручниках вже більше 2 років. Вони все йшли захищати свою країну, серед них - і кадрові військові", - каже Пантюшенко.

За її словами, вже півроку вона не має зв'язку зі своїм чоловіком. Зараз він знаходиться в макіївській колонії №97.

"Та сторона підтверджує, що він там, в тій колонії. 2 рази "Червоний Хрест" привозив лист від нього. Він писав, що знаходяться в цій колонії, що у них є прогулянки на території, є можливість дивитися телевізор і навіть українські канали. Каже, що за місцевим каналам там показують, що в уповільненні процесу обміну полоненими винна Україна", - говорить вона.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme