UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Краматорську директор-комунальник ошелешив крадіїв прикрашеною 500-гривенними купюрами ялинкою

Директор одного з комунальних підприємств Краматорська, оселю якого пограбували на новорічні свята, прикрашав ялинку 500-гривенними купюрами

Цю інформацію Depo.Донбас підтвердили у прес-службі обласного управління національної поліції.

Як з'ясувалося, 3 січня директор комунального підприємства заявив в поліцію, що в період новорічних свят невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла до його квартири звідки таємно викрала ювелірні прикраси та гроші.

Інформація про цей випадок буле внесена до реєстру досудових розслідувань.

За словами оперативників, що займалися цією справою, у помешканні чиновника дійсно була ялинка, прикрашеня купюрами, але злочинці подумали, що то сувеніри і їх не забрали. Неофіційно співробітники правоохоронних органів розповідають, що ялинка була прикрашена купюрами номіналом у 500 гривень.

Поліція не називає імені чиновника, але скоріше за все, мова йде про пограбування оселі Вадима Чайки, який на той час очолював комунальне підприємство дільниці з утримання автошляхів та споруд на них, яке опікується прибиранням міських доріг.

Сам постраждалий інформацію про пограбування підтвердив у Facebook, але заявив, що обсяги вкраденого значно завищені. Пізніше його було звільнено з посади у зв'язку з закінченням контракту.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme