Чичеріна розродилася новою піснею про Гіві та Моторолу (ВІДЕО)

Російська співачка та прихильниця терористів Юлія Чичеріна потішила ватників новим кліпом на пісню з промовистою назвою "Рвать"

Як передає Depo.Донбас, новий кліп розміщено на каналі Чичеріної у мережі YouTube.

Повідомляється, що "пісня" присвячена "героям Донбасу" з числа бойовиків.

Для відео використали зйомки обстрілів російськими окупантами українських міст на Донбасі, а також кадри з похорону ватажка "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві). Не оминули увагою й загиблого раніше ватажка "Спарти" Арсена Павлова (Мотороли).

Крім того, у кліпі подекуди з'являється російський пропагандист та письменник Захар прилєпін, що днями оголосив себе ватажком нової банди у "ДНР".

Як повідомлялося раніше, один з російських телеканалів оприлюднив змонтоване відео, героями якого є терористи Моторола й Гіві, які зустрічаються на безлюдному острові.

Нагадаємо, 8 лютого вранці був ліквідований командир батальйону бойовиків "Сомалі" полковник Михайло Толстих, відомий як "Гіві".За однією з версій його підірвали у власному кабінеті. Також бойовики припускають, що терориста було вбито з вогнемету "Шмель" пострілом у вікно.

Ватажка банди "Спарта" Арсена Павлова "Моторолу" підірвали насмерть у ліфті власного будинку у центрі окупованого Донецька ввечері 16 жовтня 2016 року.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme