Як виглядає ранкова кава в різних країнах світу

Ранок мільйонів людей по всьому світу починається з чашки підбадьорливої кави

У кожній країні свої секрети приготування ранкової кави, пише Depo.Закарпаття на "Добрі поради".

Яєчна кава (В'єтнам)

В основі рецепту — яєчний жовток, згущене молоко, цукор і гаряча кава.

Лапландська кава (Фінляндія)

У чашку спочатку кладеться лапландський сир, потім заливається кава.

Еспресо по-римськи (Італія)

Еспресо з часточкою лимона, причому перед вживанням лимон треба "розплющити" ложечкою об стінки або дно чашки.

Лагрима (Аргентина)

В молочну піну додається лише пара крапель міцної кави. Простіше кажучи, це скоріше молоко з кавою.

Бонбон (Іспанія)

Це еспресо зі згущеним молоком. А якщо змішати половину звичайного молока з половиною згущеного молока, вийде leche y leche.

Кава зі спеціями (Марокко)

Суміш спецій як то насіння кунжуту, чорного перцю і мускатного горіха з кавовими бобами перемелюється, і виходить… дійсно сильний напій.

Кава з чаєм (Гонконг)

Мікс з кави і чаю з молоком вражає з першого ковтка! Знадобиться 4 пакетики чорного чаю, перець, згущене молоко і 2 шота кави.

Фраппе (Греція)

Кава, морозиво, згущене молоко, крижана вода — ось інгредієнти смачного frappe.

Фарисей (Німеччина)

Цей напій винайшли у Німеччині для того, щоб маскувати наявність алкоголю на сімейних урочистостях: під рясною з шапкою збитих вершків "ховається" пристойна порція рому в каві.

Тоуба (Сенегал)

Під час обсмажування кави додаються зерна гвінейської перцю. Сам напій заварюється як звичайна фільтрована кава.

Кава з часником і медом (Туреччина)

Популярний напій в Туреччині. Ця кава ще називається "Рецепт старого мавра".

Кава з апельсином (Ямайка)

Ямайка в першу чергу асоціюється з ромом. Не дивно, що традиційну ямайську каву готують, додаючи в нього цей міцний алкогольний напій.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme