UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як компанія вінничан "заробила" на чотири кримінальні справи через чавунні радіатори

З нежилих будинків односельців чоловіки викрадали радіатори опалення

Як компанія вінничан "заробила" на чотир…

У селі Пляхова працівники поліції затримали чотирьох місцевих жителів, які обґрунтовано підозрюються у вчинення крадіжок. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Протягом минулого тижня до поліції з заявами про крадіжки звернулись декілька жителів села Глухівці. З їхніх нежилих будинків невідомі викрали чавунні батареї опалення.

Як розповів керівник козятинської поліції Олег Швець, для розкриття злочину було проведено відпрацювання, перекриті виїзди з населеного пункту та підняті групи реагування патрульної поліції. Вночі 11 лютого поліцейські в селі Пляхова затримали зловмисників неподалік місця чергового злочину. Ними виявились четверо місцевих жителів віком 21, 23 та 27 років, один з них вже притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловіки пересувались на автомобілі "ВАЗ 2106" та перевозили викрадене в багажнику.

Як з'ясувалось, чоловіки проникали в нежилі будинки односельців та зрізали встановлені батареї опалення та здавали їх на металобрухт. У такий спосіб вони заробляли на життя.

За даними фактами відкрито чотири кримінальних провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка). Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme