Водій, що протаранив авто польської прем'єрки, вже зізнався, що сам винен

Водій автомобіля Fiat, який спричинив минулої п'ятниці ДТП за участю глави польського уряду Беати Шидло, визнав свою провину, йому офіційно висунуто обвинувачення у спричиненні автопригоди

Про це під час прес-конференції повідомив речник регіональної прокуратури у Кракові Влодзімєж Кшивіцький, передає Depo.ua із посиланням на "Укрінформ".

"Формально водій автомобіля Cinquecento вже є підозрюваним, оскільки допит, який відбувся за кілька годин після ДТП і який здійснювався за розпорядженням окружного прокурора у Кракові, розпочався з інформування представником поліції про зміст обвинувачення. Обвинувачення полягає у ненавмисному доведенні до ДТП шляхом ненадання можливості руху автомобілям, які мають перевагу", - заявив Кшивіцький.

За його словами, 21-річний підозрюваний Себастіан К. визнав свою провину, і йому загрожує до трьох років ув'язнення.

За словами представника прокуратури, у справі допитано 22 свідків, з яких більшість підтвердили, що чули звукову та світлову сигналізацію урядового кортежу.

Кшивіцький поінформував, що спеціально створена група експертів проведе детальну реконструкцію ДТП. Для того, зокрема, отримано всю інформацію з відеореєтраторів урядових автомобілів, які брали участь в автопригоді.

Нагадаємо, що Беата Шидло потрапила в ДТП 10 лютого біля Освенціма, через порушення правил з боку іншого учасника дорожнього руху.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme