UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Випив удесятеро більше норми: Харківські поліцейські затримали водія-п'яницю

У Харкові нетверезий водій, який здійснив наїзд на дерево, так і не зміг поїхати далі

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, вчора, 12 грудня, близько 15:20 патрульним надійшла інформація про те, що на Московському проспекті невідомий чоловік нібито в алкогольному сп'янінні в'їхав у дерево та намагається поїхати з місця пригоди.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили пошкоджений автомобіль ГАЗ 33021, який знаходився у сніговому заметі. Водій намагався виїхати із засніженої ділянки, проте нічого не виходило.

Як вдалося з'ясувати патрульним, водій автомобіля ГАЗ 33021 не впорався з керуванням та здійснив наїзд на дерево. Чоловік спробував їхати далі, проте наїхав на засніжену ділянку, звідки не зміг виїхати. Під час розмови з водієм, полісмени помітили у громадянина ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували водієві на місці пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатора "Драгер".

Результат алкотестеру показав 2,21 проміле алкоголю у крові, що перевищує більше ніж у 10 разів показники норми (0,2 проміле). Окрім цього, чоловік не мав при собі водійського посвідчення.

Патрульні склали на водія два адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у нетверезому стані та вчинення дорожньо-транспортних пригоди, а також винесли постанову за відсутність відповідних документів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme