UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В iPhone 8 встановлять дисплей від Samsung

Компанія Apple замовила у Samsung Display 60 мільйонів OLED-панелей для iPhone, який буде представлений в 2017 році. Сума контракту склала п'ять трильйонів корейських вон (4,3 мільярда доларів)

Про це передає Depo.ua з посиланням на The Investor.

Samsung Display є одним з головних постачальників дисплеїв для Apple. Також вона є найбільшим виробником OLED-дисплеїв в світі, займаючи понад 95 відсотків ринку. Відзначається, що кожна матриця обійдеться Apple в 71 долар. Для порівняння, IPS-матриці для iPhone 7, за неофіційними підрахунками, коштували близько 40 доларів.

При цьому в 2016 році Apple замовляла ще 100 мільйонів OLED-матриць Samsung Display для смартфонів. Якщо врахувати, що кожен рік компанія продає близько 200 мільйонів телефонів, Samsung Display забезпечить екранами не менше 80 відсотків iPhone 8.

Інформацію про наявність в iPhone 8 OLED-дисплея підтвердив генеральний директор Sharp Тай Джен-ву. Він зазначив, що відмова від використання в смартфонах LTPS-панелей - це єдиний шлях для Apple, якщо вона хоче створювати інноваційні продукти. При виробництві OLED-матриць використовуються органічні сполуки, ефективно випромінюючих світло при проходженні через них електричного струму. Від LTPS-дисплеїв вони відрізняються низьким енергоспоживанням, високою контрастністю і можливістю створювати гнучкі екрани.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme