UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Український "Фантом" стане родзинкю міжнародної виставки зброї в Абу-Дабі

Новий ударний безпілотний комплекс і багатоцільовий транспортний засіб представить вітчизняний виробник світові

Український "Фантом" стане родзинкю міжн…

Україна покаже новий ударний безпілотний комплекс "Фантом" на виставці IDEX 2017, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Defence Blog.

В Абу-Дабі покажуть "Фантом" зі встановленим модулем важкого озброєння.

Новий український "Фантом" це - безпілотний багатоцільовий автомобіль з дистанційним управлінням багатоцільового призначення. Він здатний виконувати різні місії в денний і нічний час: розвідки, вогневої підтримки, швидкої допомоги і порятунку, експлуатації, технічного обслуговування і джерело живлення, поставки озброєнь, моніторингу та захист контрольно-пропускні пункти.

Денний і нічний комплекси прицілювання дозволяють вести вогонь в будь-який час доби на відстані більше 1 км. Запас ходу - до 20 км, управління здійснюється за захищеними радіоканалах або через волоконний кабель довжиною 5 км.

На виставці IDEX 2017 безпілотний бронетранспортер буде демонструватися з новим бойовим модулем, який включає в тому числі і протитанковий ракетний комплекс.

Пробна стрільба, яка велася на військових полігонах, показали високий рівень попадання в різні цілі, на ходу і з місця, при різних погодних умовах.

Нагадаємо, ще восени Державний концерн "Укроборонпром" продемонстрував як працює безпілотний тактичний багатоцільовий транспортний засіб "Фантом".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme