UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Україна заплатила ще 2,9 млн грн за водопостачання в "ЛНР"

Комунальному підприємству "Попаснянський водоканал" було сплачено ще 2,9 млн. грн за водопостачання на непідконтрольну Україні територію Луганської області

Як повідомляє міністерство з питань окупованих територій, кошти надійшли 13 лютого на рахунок КП "Попаснянський водоканал" за спожиту населенням воду у січні 2017 року, передає Depo.Донбас.

"Оплата за водопостачання з непідконтрольних Уряду України територій здійснюється за механізмом, узгодженим під час засідань у Мінську тристоронньої контактної групи з питань мирного врегулювання конфлікту на сході України. Розрахунки здійснені на підконтрольній Уряду України території, в розрахунках задіяні підприємства, які зареєстровані на підконтрольній Уряду України території та здійснюють діяльність в межах українського правового поля", - йдеться у повідомленні.

Міністерство нагадує, що 8 та 6 лютого вже було сплачено Комунальному підприємству "Попаснянський водоканал" 4 млн грн. Таким чином, на сьогодні оплата за водопостачання на непідконтрольну Уряду України територію Луганської області складає 6,9 млн грн.

Нагадаємо, ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький заявляв, що питання оплати за електроенергію і воду українській стороні вирішене. Також він повідомив, що має намір віддавати вугілля за воду, яка постачається з підконтрольної Україні території.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme