UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Закарпатській ОДА нагородять найкращих музикантів

Премії в 22 номінаціях одержать 33 лауреати 

Як повідомили в обласному управління культури, 15 лютого в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації відбудеться церемонія нагородження лауреатів обласних премій у галузі літератури та мистецтва за 2016-ий рік, пише Depo.Закарпаття.

Чотири премії в 22 номінаціях одержать 33 лауреати – за індивідуальні чи колективні вагомі творчі здобутки.

Зокрема, премію імені Дезидерія Задора в галузі музичного і виконавського мистецтва вручать Роману Меденці, Шандору Шрайнеру, Віктору Шостаку, Петру Матію, заслуженому академічному камерному хору "Кантус" (керівник Еміл Сокач) та оркестру народних інструментів Ужгородського державного музичного училища ім. Д. Задора (керівник Світлана Стегней).

Усі премії, названі на честь корифеїв літератури та мистецтва Закарпаття, були засновані в 1995 році облдержадміністрацією і обласною радою для підтримки розвитку професійного мистецтва в краї. Цьогоріч нагороду вручатимуть уже 21-ий раз.

У рамках церемонії відбудеться святковий концерт за участі лауреатів премії ім.Д. Задора. Крім того, буде представлена виставка робіт лауреатів премії ім. Й.Бокшая і А.Ерделі.

Початок о 16:00.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme