UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві 35 іноземців хотіли перетнути кордон без дійсних паспортів

Двох іноземців, громадян Туреччини та Єгипту, не пропустили, оскільки їм заборонений в'їзд в Україну

У Миколаєві 35 іноземців хотіли перетнут…

Протягом 11-12 лютого прикордонники відділу "Миколаїв" Херсонського загону в пунктах пропуску через державний кордон відмовили в пропуску 37 іноземцям. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі

25 громадян Бангладеш та десять громадян М'янми прибули на іноземних суднах в Миколаївський морський торгівельний порт з недійсними паспортам, адже їхні країни не ратифікували конвенцію про національні посвідчення особи моряка. Ще двох іноземців, громадянина Туреччини та громадянина Єгипту, прикордонники не пропустили, оскільки у відповідності до бази даних вказаним громадянам заборонено в'їзд на територію України за дорученням уповноважених державних органів.

А на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом в контрольному пункті "Каланчак" прикордонники виявили громадянина Узбекистану, який порушив правила в'їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї. В Крим він потрапив через пункт пропуску, функціонування якого тимчасово припинено, та не мав спеціального дозволу. Тепер іноземцю заборонено в'їзд в Україну на три роки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme