UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мережі оприлюднили список дуже рідкісних і часом жахливих захворювань

Кількість страждаючих рідкісними хворобами людей досить невелика на планеті, але знати про них все ж варто

У Мережі оприлюднили список дуже рідкісн…

Список дуже рідкісних і часом жахливих захворювань опублікували днями в Інтернеті, передає Depo.Хмельницький з посиланням на "Riafan".

Науці відомо про приблизно 50 випадках захворювань так званим гіпертріхозісом, під час якого по всьому тілу людини починають безконтрольно рости волосся, в тому числі - на обличчі.

Також мізерно мало на Землі страждають ще одним страшним захворюванням - синдромом Мьобіуса. Пацієнти, хворі на цю недугу не в змозі управляти м'язами особи, тому виглядає все це часом жахливо.

Кілька десятків випадків за всю історію спостережень було зареєстровано захворюванню на синдром прогерія, під час якого шкіра і внутрішні органи людини старіють зі страшною швидкістю.

Хвороба Куру - ще одне захворювання, коріння якого йде з давнини. Під час нього відбувається порушення нервової системи, що неминуче призводить до ранньої смерті. Хвороба була поширена серед аборигенів Нової Гвінеї через канібалізм.

Ну і, мабуть, найрідкісніша в світі хвороба - хвороба Філдс, яка названа прізвищем двох її хворих - сестер Філдс з Англії. Захворювання виражається тим, що близнючки з часом втратили здатність контролю над своїм тілом і стали зовсім безпорадними.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme